Wij zijn een loopgroep die gebruikt maakt van alles wat de natuur ons te bieden heeft en wij trainen 95% in de bossen van de regio met als uitvalbasis camping Jutberg Laag Soeren.

Wij trainen voornamelijk om de hartslag krachtiger te laten worden en gebruiken daarvoor veel verschillende trainingen en kleine onderlinge krachtverschillen waardoor een ieder mee kan doen en op zijn/haar niveau om een topprestatie  leveren.

Verschillende "leden"van onze groep  doen mee aan nationale en internationale lopen zoals hele en halve marathons en o.a.  7 heuvelenloop, veluwezoomtrail, Dam tot Damloop enz. Veel anderen hebben die behoefte niet en trainen voor zich zelf en voor een gezonder lichaam.

Wij helpen je aan een beter gevoel over jezelf en tevreden te zijn met je prestatie! Ook is er de mogelijkheid om mee te doen met een Nordic Walking groep! dit is tevens de uitvalmogelijkheid als er een duurloop op het programma staat waaraan  een lid (nog) niet aan kan voldoen omdat hier een stevig tempo gelopen word wat een heel goede aanvulling is!