Velen lopen hun wekelijkse rondje en boeken daarbij langzaam of soms weinig vooruitgang door te eenzijdig trainen. Loopgroep Jutberg biedt de juiste oplossing!

veel afwisseling

Bij loopgroep "jutberg" worden verschillende niveau's getraind waardoor je al snel in staat bent om mee te doen. Onze trainingen zijn erg afwisselend, duurloopjes,intervallen op verschillende wijze, heuveltraining enz en ben je in staat om mee te doen! Samen sporten is ook veel gezelliger en beter, ook omdat je je aan elkaar optrekt. Wij zijn geen vereniging waar je contributie betaald en dus geld kwijt bent als je er een keer niet bent of erger een blessure hebt opgelopen. Je betaald wat je afneemt, dus gewoon per keer 1 Euro als je deelneemt aan de traingen. Een enkele keer wordt een coopertest gelopen of een testloop zodat je de voorgang kunt bijhouden en deze wordt per mail opgestuurd. Veel "leden" lopen in de regio de grotere lopen mee en halen hier uitstekende resultaten.Wil je trainen voor een prestatieloop van enkele kilometers een trail of een halve of hele marathon?

Iedereen wordt begeleid en indien gewenst geholpen met een schema. Een uitgangspositie is wat men zelf een reeël doel vindt en dit vooraf bespreekt met de trainer. Camping Jutberg is speciaal voor deze groep 52 weken per jaar geopend en we kunnen dus in de koudere maanden altijd droog omkleden en koffie drinken. Wilt U meer info of het trainingsschema ontvangen neem dan contact op! Wij starten bijna iedere zaterdag vanuit camping jutberg om 09.00 uur en trainen tot 10.30 uur. Een enkele keer lopen we vanaf een andere locatie in onze prachtige Veluwezoom.En dan wordt erin ieder geval altijd voor koffie en thee gezorgt. in september beginnen wij altijd met een nieuw prgramma maar meelopen kan vanaf ieder moment en is 4 weken gratis op 4 juni zijn wij er niet i.v.m. onze jaarlijkse strandloop en in juli en augustus lopen wij zonder schema en zijn er derhalve geen kosten aan verbonden.Wilt u pas in september beginnen dat kan ook in de maand september kan een ieder de sfeer komen proeven en 4 weken gratis mee trainen.